Zo života spoločnosti

AJ TY môžeš byť AKCIONÁROM SPF, chceš vedieť ako?

V úvode roku 2021 sme sa v SOPHISTIC Pro finance stali svedkami nevšednej udalosti, ktorá v rámci akcionárskych štruktúr nemá na slovenskom trhu obdobu. Jeden z dvoch akcionárov SOPHISTIC Pro finance, Ján Bušfy, sa rozhodol odovzdať svoje „žezlo“ mladším kolegom, aby „vniesli nový vietor do plachiet“. Tento krok započal transformáciu spoločnosti – nových akcionárov , s čím sa naskytla otázka, či sa novými akcionármi môžu stať aj ďalší spolupracovníci. Vedenie sa s touto myšlienkou začalo reálne zaoberať, a tak sme vďaka tejto súvisloti 28. mája 2021 v SOPHISTIC Pro finance zažili významný deň. Uskutočnil sa totiž náš tradičný Výročný kongres SPF, hoci tento rok v mnohých smeroch netradične:

MOŽNOSŤ STAŤ SA AKCIONÁROM SOPHISTIC Pro finance

Každoročne býva na Výročnom kongrese SPF zvykom, že počas tohto slávnostného dňa sa prerozdeľuje 100% zisku spoločnosti medzi jej spolupracovníkov, vďaka čomu sa už teraz SOPHISTIC Pro finance môže pýšiť ojedinelým benefitom na sprostredkovateľskom trhu, ktorý oproti minulému roku narástol o vyše 20%. Po zmene akcionárskej štruktúry v úvode roku 2021 sa však väčšinový majiteľ, generálny riaditeľ SPF – Radoslav Valko, rozhodol pripraviť ďalšiu jedinečnosť na slovenskom trhu – Akcionársky program, vďaka ktorému sa akcionárom SPF môže jedného dňa stať ktokoľvek len za 1 EURO.

Kto môže túto neopakovateľnú príležitosť využiť?
Každý, kto číta tieto riadky:
- ten, kto nad spoluprácou s SPF ešte len rozmýšľa
- súčasný spolupracovník SPF
- dokonca i ten, kto SOPHISTIC Pro finance doposiaľ ani nepozná
 

Ten, kto sa bude chcieť zapojiť do Akcionárskeho programu, bude potrebovať jediné:
- byť ochotný 3 roky venovať svoj čas a vedomosti práci
- zaplatiť za akciu SPF „až“ 1€

Čo tým môžeš získať?

Dnešná trhová hodnota spoločnosti SOPHISTIC Pro finance sa pohybuje okolo 4 miliónov eur. V rámci Akcionárskeho programu bude možné získať až 10% akcií. Skús si to predstaviť:

Aký pocit by v tebe vyvolalo, keby si za hodnotu 1€ získal v tomto okamihu 400 000 eur? Oplatí sa o takýto benefit zabojovať? A to nehovoríme o tom, že v čase ukončenia Akcionárskeho programu by mala byť trhová hodnota spoločnosti SOPHISTIC Pro finance na úrovni 10 miliónov eur (viď. graf nižšie) 

Dnes už vieme, že je to dosiahnuteľné a šanca, ako sa stať aj z Pešiaka Kráľom, je tu. 
Zaujala ťa táto príležitosť a rád by si získal akcie SOPHISTIC Pro finance? 
Kontaktuj nás a my ti prezradíme viac.