Zo života spoločnosti

Divoký západ privítal kovbojov z SPF

Už po siedmykrát sa stretla naša veľká rodina SOPHISTIC Pro finance, aby sme si spolu užili deň nabitý skvelým programom. V sobotu 5. augusta  2023 sme sa na jeden deň stali kovbojmi v krásnom westernovom prostredí Ranch 13 v Nemšovej. Aj napriek „hrozivým“ predpovediam sa na nás usmialo šťastie a mohol sa začať náš tradičný, slnkom zaliaty Family day.

Hneď na začiatku privítali deti maskoti Sonic, Sponge Bob a Labková patrola. Tú pravú atmosféru divokého západu perfektne dotvorili naši poradcovia, ktorí prišli oblečení v štýle kovbojov s výstižnými názvami tímov.

 

Program bol pripravený tak, aby sa nikto nemal šancu nudiť. Riaditeľstvá si zmerali sily vo vrhaní nožov a sekier. Vyskúšali si lukostreľbu, ale aj streľbu zo zbraní. Pri „lasovaní“ si mohli otestovať, ako by dokázali chytiť a skrotiť divoké kone.

Deti sa zas vydali na dobrodružnú výpravu, kde na rôznych stanoviskách plnili úlohy, ktoré ich nakoniec doviedli k zlatému pokladu. Samozrejme nechýbali ani tradičné rodinné súťaže ako preťahovanie lanom, skákanie vo vreci a preteky vo fúriku, kde sa vybláznili deti aj dospelí.

O zábavu sa nám postarali aj skvelé tanečníčky a speváčka s klaviristom, ktorí navodili tú pravú atmosféru Saloonu v štýle Limonádový Joe.

Samozrejme, počas celého dňa bolo pre „kovbojov“ pripravené bohaté občerstvenie a nemohli chýbať ani najobľúbenejšie detské maškrty ako cukrová vata a popcorn.

Family day nie je iba úžasná zábava pre deti, ale aj akcia, na ktorej si naši spolupracovníci môžu užiť čas s kolegami mimo kancelárií a kongresových sál. Ako povedal aj náš oblastný riaditeľ, František Ďurkáč: „Family day je pre moje kolegynky už tradične podujatie spojené s kreatívnou prípravou. Aj po minulé roky už týždne pred akciou plánovali pestré outfity a pravidelne sme ašpirovali na odmenu pre najkreatívnejší tím. Téma "divoký západ" nám naozaj sadla a odmena za prvé miesto bola nádherným vyvrcholením celého dňa. Takže odniesli sme si obrovský darčekový kôš a parádnu tímovú náladu.“

O tom, že Family day na ranči bol „zásah do čierneho“ sme sa presvedčili aj vďaka ďalším feedbackom: „Family day, ktorý sa konal na "divokom západe" bol výborný nápad. Ukázal schopnosti a súťaživosť účastníkov, ktorá je pre nás vlastná. Ďakujem našim organizátorom za perfektne zvládnuté podujatie,“ hodnotí náš rodinný deň Miroslav Jurík, oblastný riaditeľ SPF.

„Tento ročník bol pre mňa a mojich najbližších výnimočný z viacerých dôvodov. Unikátne prostredie RANCH13, o ktorého existencii nikto z nás netušil, výborne zorganizovaná akcia s množstvom aktivít, pri ktorých sme sa vystriedali všetci. Napínavé súťaže, ktoré nás pohltili a veľa tímových aktivít pre malých aj veľkých. V každom kúte ranča čakal na nás nadšenec divokého západu s netradičnou disciplínou. To všetko len podčiarklo dokonalo zorganizovaný Family day,“ dodáva František.

 

Na záver nášho dobrodružného dňa sme si pochutnali na torte a úžasných dobrotách z grilu. Deti si užili aj letné kino s rozprávkou na dobrú noc a kto ešte nemal dosť, mohol sa vytancovať na diskotéke s DJom. 

Ako tradične, Family day aj tentokrát splnil a dokonca prekonal naše očakávania. „Keď vidíte tú radosť v očiach detí pri aktivitách tak viete, že robíme správnu vec. V rodinnej firme SOHISTIC Pro finance je o nás a našich blízkych postarané, ako po stránke finančnej, tak aj zážitkovej,“ hovorí Miroslav.

 

Obrovská vďaka patrí všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii tohto výnimočného podujatia a samozrejme všetkým zúčastneným. Vďaka vám je každý ročník nezabudnuteľný zážitok nielen pre deti, ale pre celé rodiny. Dávate nám energiu, ktorá nás každý rok ženie vpred, aby bol ďalší Family day stále lepší a lepší. Už teraz sa tešíme na budúci rok a dúfame, že sa tam znova vidíme v čo najväčšom počte.