Zo života spoločnosti

Tradícia Vianočného charitatívneho bazáru v SPF pokračuje

Minulý týždeň sa naši kolegovia opäť vydali na dráhu pomoci. Tento krát ako dobrovoľníci pomáhali životnému prostrediu, ľuďom v núdzi i Detskému oddeleniu Kysuckej nemocnice v Čadci.

V dňoch 14. – 15.12.2023 sa konal 2. ročník VIANOČNÉHO CHARITATÍVNEHO BAZÁRU v Čadci. Počas neho si mohli ľudia za dobrovoľný príspevok vybrať oblečenie, hračky, knihy a iný sortiment, ktorý bol v ponuke, pričom výťažok poputuje na Detské oddelenie Kysuckej nemocnice v Čadci. Zároveň si mohli vychutnať skvelý a poctivý vianočný punč. A naši kolegovia boli práve tí, ktorí celú akciu už po druhýkrát zorganizovali a zabezpečili jej priebeh na Matičnom námestí v Čadci.

„Na Vianočný charitatívny bazár som sa prihlásila ako dobrovoľníčka s úmyslom podporiť túto krásnu myšlienku. Veľmi som sa tešila na dva dni strávené s kolegami v príjemnej vianočnej atmosfére a s punčom v ruke. Bola to príjemná zmena oproti administratívnej práci v kancelárii. Ďakujem za tak krásny zážitok.“ približuje dôvody svojho rozhodnutia naša kolegyňa z SPF Mirka Grochalová.  

A čo sa nám spoločne podarilo dokázať?

- vyzbierali sme hŕbu oblečenia, hračiek a kníh, čím sme pomohli našej planéte

- za dobrovoľný príspevok sme to posunuli tým, ktorým to bude slúžiť a tak sme im možno uľahčili finančnú situáciu

- čo nám ostalo sa nám podarilo odovzdať na charitu do Oščadnice, aby to ďalej slúžilo a pomáhalo

- a pre Detské oddelenie Kysuckej nemocnice v Čadci sme vyzbierali krásnych 4 001,80€, ktoré budú odovzdané do rúk riaditeľa nemocnice p. Ing. Martina Šenfelda, MBA.

Čo je ale rovnako dôležité je skutočnosť, že v SPF sú naozaj ľudia so srdcom na správnom mieste, ktorí o svojich hodnotách nielen rozprávajú, ale ich najmä žijú.

Ďakujeme všetkým kolegom, ktorí sa na Vianočnom charitatívnom bazáre akokoľvek spolupodieľali, a tiež vám všetkým, ktorí ste pomohli naplniť myšlienku – či už darom, príspevkom alebo inou formou pomoci.

Nezabúdajme, že #spoludokazemeviac