Rada pre vás

Študuj, pracuj, zarábaj a po škole máš miesto isté

V záplave politických reklám a sloganov ma zaujala netradičná reklama na duálne vzdelávanie. Prečo? Lebo až nápadne vystihuje to, ako pristupujeme k práci v našej firme SOPHISTIC Pro finance a.s. (ďalej „SPF“). Chcel som sa o tomto projekte dozvedieť viac, ale reklamovaná stránka žiaľ nefungovala.

U nás v SPF to však funguje bezchybne. Venujeme sa sprostredkovaniu finančných služieb a pri našej činnosti kladieme najväčší dôraz práve na vzdelávanie. So spomínaným projektom duálneho vzdelávania máme spoločných čŕt viacero. Podobne aj my sa snažíme pomôcť mladým ľuďom s uplatnením na pracovnom trhu. Možností uplatnenia pre mileniálov som podrobne opísal v predchádzajúcom článku.

Mileniáli – ako naplniť ich očakávania na pracovnom trhu?

Dnes by som rád využil spomínanú myšlienku z reklamy. Spoločne študujeme, pracujeme a zarábame. Denne si pomáhame a delíme sa o skúsenosti so začínajúcimi kolegami. Prepracovaný vzdelávací systém je zárukou kvalitnej práce celej firmy. Pravidelné semináre a workshopy vedené skúsenými kolegami z našej firmy, ale aj externými školiteľmi, pomáhajú napredovať začínajúcim kolegom a napomáhajú aj osobnostnému rastu skúsenejších členov tímu.

Záujem o naše služby rastie

Hlavnou náplňou našej práce je aktívna komunikácia s klientom. Kvalitu našich služieb dokazuje narastajúci počet spokojných zákazníkov, ktorí naše služby radi odporúčajú aj svojmu okoliu. Nami poskytované informácie sú atraktívne pre celé rodiny. Finančný trh sa pre bežného klienta stáva náročným a neprehľadným. S využitím finančnej analýzy, moderných technológií a postupov, poskytujeme služby na najvyššej úrovni. 

Ako začať spoluprácu v SPF

Pozval Ťa kamarát alebo známy na spoluprácu s nami? Blahoželám, zrejme si vzbudil jeho dôveru. Istotne máš na začiatku veľmi veľa otázok a tie sa Ti budeme snažiť zodpovedať na našich stretnutiach. Už 28. februára 2020 v Púchove sa bude konať prvý firemný deň SPF v tomto roku. Jeho nosnou témou budú práve mladí ľudia – mileniáli a ich uplatnenie na finančnom trhu. Pridaj sa k nám a poď napredovať v skupine odborníkov. 

František Ďurkáč
Oblastný riaditeľ