Zo života spoločnosti

V SPF okrem vašich financií zachraňujeme aj ľudské životy

Minulý týždeň sa našou firmou opäť niesol duch pomoci. Kamaráti, kolegovia, ale najmä hrdinovia dnešných dní sa vybrali do priestorov nemocníc, aby spoločne pomohli ľuďom, ktorí sú na našu pomoc odkázaní. Rozhodli sa darovať tú najvzácnejšiu tekutinu, ktorú si v e-shope nekúpite -  krv.

Darovaním krvi v rámci SPF opäť podporujeme skvelý projekt DARUJ KRV – DARUJ ŽIVOT, ktorý sa počas celého roka snaží motivovať ľudí, aby darovali krv. Počas leta výzva na celom Slovensku stúpa, pretože práve v tomto období krvi chýba najviac. Okrem toho, že ľudia cestujú na dovolenky, a teda je k dispozícii menej darcov krvi, stúpa počet úrazov, ktoré si transfúziu krvi vyžadujú.

Aj to nás núti ešte skôr, ako vycestujeme za teplom podeliť sa s tým, čoho máme dostatok a priložiť ruku k pomoci Slovensku.

Navyše, ako každý rok aj teraz každý z vás, kto pôjde na Slovensku darovať krv v období od 14.6.2023 do 30.9.2023, zaregistruje sa na www.darujkrvdarujzivot.sk, získa okrem dobrého pocitu z pomoci iným aj účasť na jednom z jesenných koncertov, ktoré sa pre darcov krvi pripravujú úplne zadarmo.

Pre Viac informácií sledujte sociálne siete DARUJ KRV – DARUJ ŽIVOT: