Zo života spoločnosti

Cesta k úspechu – aj o tom bol Výročný kongres SPF

Výročný kongres, najväčšie podujatie spoločnosti SPF, sa tradične koná v krásnom prostredí Vysokých Tatier a tento rok tomu nebolo inak. Dňa 27. apríla sme sa stretli v Grand hoteli Bellevue, aby sme si užili ďalší deň v znamení oddychu, vyhodnotenia tých najlepších spolupracovníkov, prerozdelili zisk spoločnosti naspäť do siete medzi tých, ktorí sa oň pričinili, ale taktiež sa aj vzdelávali, inšpirovali a osobnostne posúvali.

Kongres SOPHISTIC Pro finance je každoročnou udalosťou, na ktorú sa teší každý spolupracovník tejto úspešnej spoločnosti, ktorá na trhu pôsobí už desať rokov. Okrem toho, že je to príležitosť na oddych a zábavu, kongres má aj iné dôležité ciele. Jedným z nich je ocenenie tých najlepších spolupracovníkov, ktorí svojou prácou prispeli k úspechu spoločnosti. Ďalším významným cieľom je prerozdelenie zisku spoločnosti medzi ľudí, a tak sa každý rok snažíme oceniť tých, ktorí tvoria kostru nášho úspechu. Tento krok je jasným symbolom toho, že vedeniu SPF záleží na jej spolupracovníkoch a aj takýmto spôsobom chce s nimi zdieľať svoj úspech. 

Počas dňa nás čakal ešte jeden dôležitý bod programu, a to bol zaujímavý hosť s inšpiratívnou témou, v ktorej sa niesol celý deň podujatia – Úspech si TY. Téma úspechu bola zvolená s cieľom motivovať a inšpirovať všetkých účastníkov podujatia, aby sa stali lepšími verziami seba samých a aby dosiahli svoje osobné a pracovné ciele. Pavol Minár, konzultačný butik a inšpirátor z Inspirations Minar, bol naším sprievodcom v tejto téme a dokázal nás presvedčiť, že úspech nie je len o šťastí, ale aj o tvrdej práci, cieľavedomosti a o tom, že sa nevzdávame. Pavol je známy svojimi inšpiračnými prednáškami a motivujúcim prístupom, vďaka ktorým nám odhalil tajomstvá úspešných ľudí a ukázal nám, ako aj my môžeme dosiahnuť svoje ciele. 

(Na fotke: speaker Pavol Minár) 

Okrem obohacujúcich prednášok sme mali tiež príležitosť stretnúť sa s našimi obchodnými partnermi, kolegami a priateľmi z rôznych kútov Slovenska a podeliť sa o naše skúsenosti a nápady. 

Úspech je proces, ktorý si vyžaduje trpezlivosť a neustálu prácu na sebe. Ďakujeme kníhkupectvu Christiania, ktoré nám zabezpečilo množstvo inšpiratívnych a obohacujúcich titulov k ceste za úspechom. 

Aj tento rok sme boli sme svedkami toho, že zúčastniť sa Výročného kongresu SPF je skvelá príležitosť pre každého, kto sa chce osobnostne a profesionálne rozvíjať a zároveň si užiť nezabudnuteľný deň plný zábavy a nových poznatkov. 
Pre spoločnosť SOPHISTIC Pro finance je to tiež príležitosť na vyjadrenie vďaky svojim spolupracovníkom, obchodným partnerom a samozrejme  klientom za ich prejavenú dôveru počas uplynulého roka a dosiahnutie spoločných úspechov.