Zo života spoločnosti

Tradičný rodinný deň SPF plný slovenských tradícií

V sobotu 16. júla 2022 sa tak ako každý rok, zišla naša veľká rodina SOPHISTIC Pro finance, aby si spoločne užila skvelú atmosféru, sprevádzanú ľudovou hudbou, chutným jedlom a rodinnými aktivitami. Tentokrát na tému – SLOVENSKO naše ľúbené, aby sme si pripomenuli naše krásne zvyky, ľudové remeslá, národné tradície, bohatú históriu či výbornú kuchyňu.

Slovensko je malá krajina, ktorá má ale vždy čo ponúknuť. Okrem známych veľhôr a prírodných krás sa môže pýšiť chutným tradičným jedlom a nádhernými dievčatami, dôkazom čoho bolo aj množstvo nežných krások na najväčšom podujatí SPF s viac ako tristopäťdesiatimi účastníkmi.

SOPHISTIC Pro finance je prorodinná firma, ktorá dbá na silné a kvalitné vzťahy nielen medzi jej členmi, ale aj v rámci rodín jej spolupracovníkov. Preto sa všetci jej členovia každoročne zídu v príjemnom prostredí na podujatí FAMILY DAY SPF. Nebolo tomu inak ani tento rok, kedy sme si vychutnali deň plný pohody, radosti a zábavy uprostred nedotknutej prírody – v Oravskom háji.

 

Pre účastníkov bolo pripravených niekoľko kreatívno-zábavných aktivít ako škola tanca, plieskanie bičom, zabíjanie klincov, staré dobré preťahovanie lanom, preteky vo fúriku a množstvo ďalších súťaží pre malých aj veľkých. Samozrejme, počas dňa slovenských tradícií nesmelo chýbať tradičné jedlo a jeho príprava – varenie pravých slovenských bryndzových halušiek v kotlíku. Jednotlivé tímy si okrem utužovania pracovných vzťahov dopriali aj kvalitnú zábavu a unikátny spoločný zážitok.

 

„Zvolená téma bola tento rok vynikajúca a nádherný priestor areálu Oravského hája perfektne podčiarkol tému celého dňa. Žijeme v krásnej krajine, a preto je dôležité pripomínať si našu kultúru, tradície, folklór či kuchyňu. Najviac sa mi páčila súťaž vo varení halušiek v kotlíku a úžasná atmosféra pri ich varení,“ hodnotí rodinný deň Mária Repáňová, konzultantka SPF, ktorá sa rodinného podujatia aj so svojimi blízkymi zúčastnila už po tretíkrát.

Rovnako to vníma aj špecialistka SPF Mária Geratová: „Na tomto perfektnom podujatí som bola aj so svojou rodinkou po tretíkrát. Spoločne sme si užili program a perfektnú súťaž varenia halušiek. Úplne najviac sme sa však zabávali pri preťahovaní lanom. Určite každému odporúčam účasť na rodinnom dni SPF. Každý si príde na svoje, či už malí alebo aj tí skôr narodení. Podujatia sa zúčastnila aj moja klientka, ktorá bola prvýkrát na akcii takéhoto typu a bola naozaj milo prekvapená, že existuje firma organizujúca takéto úžasné rodinné aktivity pre svojich spolupracovníkov,“ oceňuje Majka tohtoročný rodinný deň plný tradícií.

(Na fotke: Majka Gerátová aj so svojimi blízkymi a kolegami pri preťahovaní lanom)

O prvenstvo vo varení tých najlepších halušiek súťažilo sedem tímov, ktoré pozostávavali z jednotlivých riaditeľstiev spolupracovníkov a ich rodinných príslušníkov. Dôležitá bola nielen chuť, ale aj vizuálne prevedenie. Chuťové poháriky všetkých účastníkov si prišli na svoje a porotcovia mali naozaj čo robiť, aby vybrali tých najlepších. Po náročnej voľbe sa víťazmi stali tímy:

3. miesto: HanulJag (riaditeľstvo Hanuliaková a Jagnešák)
2. miesto: Miestni hrdinovia (riaditeľstvo Kozoň)
1. miesto: Kuchci Mitrengovci (riaditeľstvo Mitrenga)

(Víťazný tím vo varení halušiek: Kuchci Mitrengovci)

Zaujímalo nás, ako si rodinný deň SPF užíval náš manažér František Rosík so svojou partnerkou Lenkou a dvomi synmi: „Vážim si tento benefit od spoločnosti, ktorý pre nás a našich najbližších SPF pripravuje. Teší ma, že firma, v ktorej pracujem, je zameraná na rodinu a uvedomuje si, že ľudia, ktorí v nej pracujú, majú aj súkromný život. Vážim si túto možnosť, kde sme všetci spolu aj s rodinami a deťmi, kde sa vytvárajú nové detské kamarátstva a kde si dokážem oddýchnuť so svojimi najbližšími, ale aj so svojimi kolegami a ich rodinami.“ Na podujatie prišiel aj so svojimi novými kolegami, ktorí: „… boli prvýkrát na našej akcii a boli naozaj veľmi príjemne prekvapení aká sme firma a spoločenstvo ľudí a takisto ako sme rodinne založení.“

(Do tanca nám zahrala -  Oravská umelecká ľudová skupina Oräfci)

To, že SOPHISTIC Pro finance je firmou, ktorá dbá na rodinné hodnoty, je známe od jej vzniku. Sme veľmi radi, že tieto hodnoty vnímajú aj ľudia, ktorí s SPF doposiaľ nemali skúsenosti a môžu sa aj počas nášho rodinného dňa presvedčiť, že sme naozaj jedna veľká rodina.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a všetkým tým, ktorí sa na uskutočnení tohto výnimočného dňa podieľali. Poďakovanie patrí aj nášmu obchodnému partnerovi MetLife, ktorý prispel na realizáciu dňa plného tradícií, zážitkov a nezabudnuteľných okamihov.

Už teraz sa tešíme na ďalší ročník úspešného rodinného podujatia FAMILY DAY SPF.

Video z tohto skvelého rodinného dňa si môžete pozrieť na našom YouTube kanáli.