Zo života spoločnosti

TOP TEAM si dopĺňal energiu – takto sme sa mali v Turecku

Koncom septembra sa skupina najšikovnejších spolupracovníkov SPF (tzv. TOP TEAM) spolu s ich životnými partnermi a ratolesťami vybrala na zahraničnú cestu za slnkom, teplom a oddychom – do TURECKA, kde si užili veľkolepú bodku za letom. 

Cestovanie pre mnohých znamená určitý druh relaxu, vášeň, možnosť učiť sa či rozvíjať. Vďaka nemu môžeme spoznať nové krajiny, ľudí, či jednoducho vidieť iný svet. Pre mnohých je to v ústrety novému dobrodružstvu aj možnosť vyjsť zo svojej komfortnej zóny. 

Pre nás v SOPHISTIC Pro finance to znamená to isté, a navyše je to aj forma rozvoja, čo je vlastne dôvodom, prečo našim spolupracovníkom plníme sny, berieme ich na zahraničné cesty, a dokonca raz ročne s nami cestujú tí najlepší aj so svojimi partnermi a deťmi. 

(Parasailing - vzrušujúci zážitok našich účastníkov v oblakoch)

„Rozvoj našich spolupracovníkov nezabezpečujeme len teoretickým vzdelávaním, ale snažíme sa aj o komplexný́ rast ich osobnosti. S tým súvisí́ aj cestovanie a spoznávanie sveta a iných kultúr. Z toho dôvodu v rámci firmy využívame rôzne motivačné programy, kde naši spolupracovníci môžu vyhrať̌, prípadne dostať̌ darom motivačnú zahraničnú́ pracovnú́ cestu,“ hovorí náš regionálny riaditeľ a akcionár Rudolf Jagnešák, ktorý sa so svojou rodinou taktiež zúčastnil pobytu v Turecku. 

„Uvoľnenú atmosféru, príjemnú zábavu s kolegami, luxusný turecký rezort, výborné jedlo, nádhernú pláž a až prekvapivo teplé more, no najmä čas strávený s rodinou,“ bola odpoveď na otázku, čo si najviac v Turecku užíval  nový člen Top Teamu, oblastný riaditeľ SPF František Ďurkáč. Prezradil nám, že jeho synovia boli na takejto zahraničnej ceste vôbec prvýkrát letecky: „Tak sme mali veľký zážitok od úvodnej cesty až po návrat. Pobyt sme si s rodinkou naozaj užili, bolo o nás kompletne postarané, ďakujeme,“ dodáva Feri. 

Svoj prvý let lietadlom absolvovali aj ďalší účastníci zájazdu – manžel a synček Mareček špecialistky SPF Márie Gerátovej. So svojou rodinkou zažila kopec zábavy, pohľadov na prekrásne západy slnka, prechádzky po piesočnatej pláži či vychutnávaní chutných drinkov a jedla. „Môj manžel a aj syn spoznali kopec nových kamošov. Bolo to naozaj úžasne odreagovanie a dobrodružstvo, ktoré sme spoločne s SPF mali možnosť zažiť. Výhodou takýchto ciest je, že lepšie spoznáte svojich kolegov, najmä ako ľudí = priateľov, pretože nielen krásne miesto, ale hlavne ľudia robia svet krásnym. Práve vďaka nim a zážitkom, ktoré si odnášame, to boli naozaj nezabudnuteľné chvíle,“ hodnotí čas strávený v Turecku Majka.  

(Na fotke: Mária Geratová so svojim manželom)

Počet členov Top Teamu sa za posledný rok rozrástol, a preto sme tento rok mohli na palube tých najšikovnejších spolupracovníkov privítať nových pasažierov za novými, nielen cestovateľskými zážitkami. Ďalším z nich bol Pavol Chúpek, manažér SPF, ktorý si so svojou rodinou vychutnával spojenie relaxu a zábavy. Vďaka absolvovaniu zahraničnej cesty s SPF bol on aj jeho najbližší po prvýkrát v živote na piesočnej pláži. „Bolo to úplne iné ako bežné Chorvátsko. Až keď som tam bol s rodinkou som si uvedomil, aká vzácnosť to je... mať takúto príležitosť a benefit spolupráce. Aj moja ženuška vidí, že som na dobrom mieste, v dobrej firme. Toto totiž tak často nebýva, aby sa firma starala o svojich ľudí, a pritom nie sme jej zamestnanci. Život rýchlo uteká, čas beží a veľa ľudí hovorí, ako by radi cestovali, spoznávali nové miesta. Ja si to hovorím tiež a vďaka SPF sa mi to aj plní“ hovorí Pali. 

„Bol to pre mňa zážitok na výbornú. Zažila som totiž príliš veľký luxus, na ktorý nie som zvyknutá,“ hodnotí slnečné dni v Turecku Lucka, priateľka Mateja Remšíka, manažéra SPF. „Ďakujem za možnosť zažiť niečo také so svojím priateľom. Je super byť vo firme a žiť v nej ako v druhej rodine. Páči sa mi, ako kolegovia v SPF so sebou zdieľajú svoje životné skúsenosti, príbehy, vzájomne sa podporujú a idú za spoločnými cieľmi,“ dodáva Lucka, ktorá bola s Matejom prvýkrát spolu s nami na zahraničnej ceste. 

(Rafting - adrenalínový zážitok našich účatsníkov na divokej vode)

Aj tento rok môžeme skonštatovať, že tohtoročná zahraničná cesta bola opäť perfektným zážitkom a plnením snov. Veľmi nás teší, že sme boli súčasťou niektorých „po prvé“, ako napríklad cestovanie lietadlom, kúpaním sa v mori, prechádzkami po dokonalej piesočnej pláži, ubytovaním v luxusnom hoteli, či perfektným relaxom a oddychom v kruhu tých najbližších. 

Bolo úžasné sledovať, akými skvelými priateľmi naši spolupracovníci sú a ako si spoločné chvíle vo veľkej rodine SPF dokážu vychutnať. Každý si prišiel na svoje, či už malí alebo veľkí, a o tom to vlastne je, že: „nielen krásne miesto, ale hlavne ľudia robia svet krásnym.“

Ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí s nami nezabudnuteľné okamihy v Turecku absolvovali, ako aj našim obchodným partnerom a ich zástupcom, ktorí cestu podporili, a to: Generali poisťovňa, NN group a Uniqa. 

Tešíme sa o rok!

Ste zvedaví, čo všetko naša 58 členná posádka zažila?
Pozrite si krátke video z Turecka na našom Youtube kanáli
 

(Krásny západ slnka v rezorte hotela)


Pre viac informácií o výhodách spolupráce s SPF kontaktujte našich spolupracovníkov alebo sledujte naše sociálne siete, kde sa o konkrétnych benefitoch a novinkách SPF dozviete viac: 

#sophisticprofinance #totojeSPF #spoludokazemeviac #rodinaSPF #cestujsnami