Zo života spoločnosti

Najkrajší začiatok leta odštartovaný, SPF bol pri tom

Skvelá atmosféra, kopec zábavy a usmiatych tvári. Také boli prvé dva víkendy prázdnin (1. – 4.7. a 9.-10.7.2022), ktoré patrili najväčšiemu rodinnému festivalu na Slovensku – ZA 7 HORAMI, konajúceho na Liptove. Keďže my v SOPHISTIC Pro finance, a.s. sme firmou, ktorá si zakladá na rodinných hodnotách, prijali sme ponuku stať sa HLAVNÝM PARTNEROM festivalu a aj takto podporiť hlbokú myšlienku podujatia.

Dni plné rozprávok, bábkových divadiel, aktivít, športu, vzdelávania a neopakovateľných zážitkov v prekrásnej liptovskej prírode si užili všetci účastníci tejto rozprávkovej krajiny.

V SPF máme radi deti a záleží nám na ich budúcnosti, preto sa festivalu zúčastnili aj naši oblastní riaditelia: Michal Mitrenga, Katarína Strnádlová a František Ďurkáč, ktorí spolu so svojím tímom pre návštevníkov pripravili milé a náučné aktivity nielen pre najmenších.
„Už istý čas sa venujeme vzdelávaniu finančnej gramotnosti u detí a mládeže, preto sme uvítali túto ponuku zúčastniť sa. Hravou formou sme deti zoznámili s hodnotou peňazí, vysvetlili im odkiaľ sa berú, či ako s nimi hospodáriť a sporiť ich,“ hovorí o evente František.

Okrem nových poznatkov a nezabudnuteľných okamihov si väčšina účastníkov, ktorá sa zastavila pri stánkoch SPF, mohla odniesť množstvo pekných darčekov, čo vyčarilo milé úsmevy. Pripravené boli aj neočakávané súťaže o zaujímavé ceny, napr.:
- veľkého plyšového macíka,
- stavebnicu Lego,
- víkendový pobyt v hodnote 250€ podľa vlastného výberu

Žrebovanie výhercov súťaží prebehne 13. 7. 2022 o 17:00 hod.
v priamom prenose na našom FB profile SOPHISTIC Pro finance.

Taktiež to bola veľmi cenná skúsenosť aj pre našich spolupracovníkov, či už na komunikačné zručnosti, podnietenie ich kreativity alebo vystúpenia zo svojej komfortnej zóny, čo hodnotia tiež veľmi dobre.  „Bral som to ako výzvu, tiež aj moji ľudia, keďže sme takéto podujatie absolvovali po prvýkrát. Oslovovať ľudí "face to face" chcelo pre mnohých dávku odvahy, no sme radi, že sme dostali príležitosť odovzdať naše vedomosti ďalej a tiež sa niečo nové naučiť. Tento čas sme využili aj na príjemný teambuilding či zoznámenie s rodinami členov nášho tímu,“ hodnotí účasť na festivale pozitívne aj riaditeľ Michal.
 

Veríme, že si všetci zúčastnení užili rozprávkovú krajinu ZA 7 HORAMI.
Ďakujeme všetkým, ktorí prišli a k jeho úspešnému priebehu prispeli.
Menovite naším kolegom: František Ďurkáč, František Ďurkáč ml., Martin Ďurkáč ml., Katarína Strnádlová, Miroslav Kaplánek, Daniel Franek, Marek Sojčák, Zuzana Kozová, Katarína Šašláková, Lucia Šotkovská, Aneta Zemanová, Dominika Lašová, Viktória Kuricová, Anna Salátová, Maroš Krnčan, Alexandra Kurtišová, Karol Koza, Michal Mitrenga, Ladislav Hruška, František Rosík, Lenka Sedláčková, Silvia Benčeková, Dagmar Labáková, Michaela Hrbáčková, Nikolas Ondruš, Nikola Drahoňová, Kristína a Terézia.

Už teraz sa tešíme na jeho ďalší ročník.