Zo života spoločnosti

Ako sa stať HRDINOM zajtrajška? Takto:

Ako sa stať HRDINOM zajtrajška? My to už vieme, chceš AJ TY?
Kto je hrdina a ako sa ním stať?

Je to niekto, kto zachraňuje ľudské životy alebo ten, kto ide príkladom pre ostatných?

Jednoducho, hrdinom je ten, kto odvážne používa svoje schopnosti a vlastnosti na to, aby pomohol aj za cenu vlastného pohodlia či času. Je to niekto, kto preberá na seba zodpovednosť a je ochotný opustiť svoju komfortnú zónu, aby urobil niečo navyše nielen pre seba a svoj život, ale aj pre druhých.

HRDINAMI ZAJTRAJŠKA sa nerodíme, ale stávame

Svoje o tom vedia aj účastníci najväčšieho podujatia SPF – Výročného kongresu, ktorý sa konal dňa 28. apríla 2022 v krásnom prostredí  slovenských veľhôr, s výhľadom na majestátny Kriváň, konajúcom sa v téme HRDINA ZAJTRAJŠKA.
Deň plný hrdinov, či už tých, ktorí sa s nami o svoj príbeh hrdinstva podelili, alebo nám rovno dali návod, ako sa ním stať, ale aj tých, ktorí s SPF spolupracujú – našich kolegov, ktorí sa denno-denne vďaka kvalitne odvedenej práci neraz stali pre svojich klientov hrdinom, a pomohli im v neľahkej životnej či finančnej situácii.
V SOPHISTIC Pro finance sme nesmierne radi, že v kruhu našej veľkej rodiny je množstvo hrdinov, ktorí sú pre svojich kolegov a klientov nápomocní. Preto tento deň patril im.
Nechýbalo množstvo príjemných stretnutí, zážitkov či obohacujúcich a inšpiratívnych bodov programu, a to aj vďaka zaujímavým spíkrom kongresu.

Hrdina zajtrajška má odvahu postaviť sa za svoje hodnoty, hoci je to nepopulárne

V dennej časti programu sa účastníci mali možnosť inšpirovať príbehom Eriky Cintulovej, starostky obce Kláštor pod Znievom, ktorá dokázala aj z nemožného urobiť možné, keď sa pustila do zveľaďovania rodnej obce. Svojou zodpovednosťou a vytrvalosťou sa tak stala starostkou Dediny roka 2021 a tento rok bude Slovensko reprezentovať aj na medzinárodnej úrovni.
Niekedy mám pocit, že musíte robiť ľuďom dobre proti ich vôli, aby ste vôbec s niečím pohli,“ hovorí Erika Cintulová, ktorá sa neraz musela hrdinsky vzoprieť, aby priniesla obci úžitok.

Urobiť krok, ktorého sa bojíme, je prvým krokom k úspechu

„Pokud ale umíme dav opustit, dostaneme se na místa, kde nikdo nikdy nebyl,“ odznelo počas obohacujúcej prednášky českého spíkra Petra Ludwiga, autora svetového bestselleru Koniec prokrastinácie – knihy, ktorá pomohla mnohým ľuďom na celom svete.
„Udělat krok mimo komfortní zónu je tou nejtěžší věcí,“ povedal Petr. „Hrdina nečeká, je zodpovědný, jde a jedná i přes hejtery či nepříjemné situace.“  
Sme veľmi radi, že top spíker, ako je Petr, prijal pozvanie na náš Výročný kongres a prezradil nám veľa úžasných myšlienok, dokonca aj tú najdôležitejšiu:

Ak chceme prispieť k zmene – musíme konať.
Ak budeme konať – stanú sa z nás hrdinovia.

Aby mohla existovať dôvera a istota, musí existovať aj zodpovednosť 

Pred deviatimi rokmi sa zakladatelia SPF – Ján Bušfy a Radoslav Valko rozhodli, urobili hrdinský krok a založili SOPHISTIC Pro finance, aby zabezpečili istoty, garancie pre všetkých jej spolupracovníkov, ktorí tu už sú alebo v budúcnosti budú, a aby sa nemuseli báť toho, čo príde.

Transparentnosť, dôvera, istota, to sú hodnoty, bez ktorých by SOPHISTIC nemohol fungovať.
Tieto hodnoty by však nemohli existovať bez zodpovednosti, jedného z pilierov filozofie spoločnosti SPF. „Zodpovednosť je totiž tá najdôležitejšia vec, ktorú máme,“ hovorí Radoslav Valko, generálny riaditeľ a väčšinový akcionár SPF.
Vďaka zodpovedným krokom a rozhodnutiam vedenia dnes SOPHISTIC napreduje a je jednou z najkvalitnejších spoločností na slovenskom trhu, čo je súčasne jedným z najdôležitejších benefitov pre jej spolupracovníkov, a takisto pre jej klientov. Svedčia o tom aj slová obchodných partnerov: „Čo si na vás najviac vážim je nielen tá profesionalita, ktorou ste známi na trhu, ale hlavne tá ľudskosť,“  uviedla Janka Halgošová zo spoločnosti YOUPLUS Životná poisťovňa.

Za úspechom SOPHISTIC-u stoja predovšetkým jeho spolupracovníci, ktorí sa o skvelé výsledky pričinili. Tradične je preto významným bodom programu Výročného kongresu Slávnostné vyhodnotenie, kde sú ocenení tí najšikovnejší z našej veľkej rodiny a za skvelé výsledky sú do vyšších pozícií povýšení kolegovia. Rovnako sa koná predstavenie obchodníckej elity spoločnosti, tzv. TOP TEAM-u, ktorého členovia získavajú množstvo výhod, ako napr. zahraničnú cestu so životným partnerom, účasť na množstve vzdelávacích či oddychových podujatí.

Prerozdelenie zisku medzi tých, ktorí sa oň pričinili

Spomínaní zakladatelia SPF pri jej založení dbali nielen na hodnoty SPF, ale taktiež na to, aby na trhu vynikali aj výhodami, ktoré pre svojich spolupracovníkov ponúkajú. A veruže ich nie je málo – napr. sociálne, finančné, kariérne, vzdelávacie, podporné, marketingové či exkluzívne.
Jednou z exkluzívnych výhod je každoročné PREROZDELENIE ZISKU spoločnosti tým, ktorí sa oň pričinili. Medziročný rast „cashflow zisku“ 39% je úžasný výsledok napredovania firmy v minulom roku, ktorý po zdanení priniesol historicky najvyššiu sumu prerozdelenú medzi ľudí vo výške 244 123,05 eur.
Poďakovanie za takéto krásne číslo patrí všetkým, ktorí sa podieľali na rozvoji a raste SPF.

Pre spoločnosť sú hrdinovia potrební a my v SPF sme naozaj radi, že sme firmou, v ktorej hrdinovia naozaj sú. Vynikajúce výsledky prichádzajú vďaka skvelým a zodpovedným spolupracovníkom, ktorých v SPF máme. Patrí im veľké poďakovanie za ich profesionálny, ale najmä ľudský prístup, ktorý im rozhodne nechýba.

Pokiaľ má človek prežiť život s veľkým Ž, musí prežiť dni s veľkým D

Dovolíme si tvrdiť, aj za našich účastníkov, že tohtoročný Výročný kongres dňom s veľkým D naozaj bol. Spoločne sme si vychutnali ďalší deň plný nových poznatkov, vedomostí či inšpirácií, priateľských stretnutí, gastronomických a kultúrnych zážitkov, príjemných okamihov a zábavy, ktoré sú každoročne neoddeliteľnou súčasťou tohto výnimočného podujatia.

Ďakujeme všetkým zúčastneným, a už teraz sa tešíme na nasledujúci ročník, ktorý veríme bude úspešný rovnako, ako tomu bolo teraz.

Tie najzaujímavejšie momenty z Výročného kongresu si môžete pozrieť v krátkom video zostrihu TU