Zo života spoločnosti

TOP TEAM a jeho luxusná bodka za letom

Spojenie luxusu, relaxu a zábavy si na záver leta užívala skupina tých najšikovnejších spolupracovníkov SPF (tzv. TOP TEAM) spolu s ich životnými partnermi a ratolesťami, aby načerpali nové sily a spoločne si užili posledné septembrové lúče vo vychýrenom hoteli na Cypre.

Za úspechom spoločnosti SOPHISTIC Pro finance stoja jej spolupracovníci, a preto vedeniu SPF záleží na tom, aby im zabezpečila spokojnosť a príjemné pracovné či priateľské prostredie. Samozrejme, netreba zabúdať aj na úspech samotných spolupracovníkov. Hovorí sa: „za úspechom muža treba hľadať ženu“ a dovolíme si povedať, že kus pravdy na tom bude, pretože na úspechu každého z nich má zásadný podiel podporujúci životný partner, keďže táto práca je občas časovo náročná. A nezaslúžil by si preto odmenu aj on? Ale áno, zaslúžil. Presne to je dôvodom, prečo sa každoročne členovia TOP TEAMu spolu s ich životnými partnermi vyberú spoznať nové čarovné miesto a užiť si prítomnosť nielen tých najbližších, ale takisto majú príležitosť spoznať bližšie svojich kolegov a utužiť tak biznisové či priateľské vzťahy.

Počas Výročného kongresu, konajúcom sa tento rok výnimočne v online priestore, boli predstavení trinásti členovia TOP TEAMu pre rok 2021. Každý z členov od SPF získava množstvo výhod, či už účasť na rôznych športových, kultúrnych podujatiach, konferenciách, ale najmä voucher na zahraničnú letnú cestu aj so životným partnerom.

Vzhľadom na minuloročné okolnosti súvisiace s pandémiou, sa zahraničná cesta nekonala, a tak sa tentokrát k súčasným členom pridali aj minuloroční TOP TEAMaci s rodinami, aby si spoločne užili krásy rodiska bohyne lásky – Afrodity.

Bohatý program, slnko, more, príjemné tropické prostredie, krásne piesočnaté pláže, honosné švédske stoly, pohodovú atmosféru, smiech, zábavu a najmä perfektnú partiu si vychutnávala Katarína Strnádlová, manažérka SPF, ktorá sa zahraničnej cesty s SPF zúčastnila po prvýkrát. „Z tejto cesty mám len tie najlepšie dojmy, zážitky a hodnotím ju ako môj najlepší pobyt pri mori. Boli sme skvelá partia, zabávali sme sa a užívali si spoločné chvíle. Niektorých kolegov a ich partnerov som mala možnosť spoznať bližšie. Okrem zážitkov som sa venovala aj pracovnému posunu. Mala som niekoľkohodinový rozhovor so zakladateľmi SPF, vďaka čomu som si uvedomila výnimočnosť našej firmy a som naozaj rada, že som jej súčasťou,“ potvrdzuje svojimi slovami Katarína.

So svojou skúsenosťou z pobytu na Cypre sa s nami podelil aj Maroš Krnčan, konzultant SPF. „Zahraničnej cesty ako člen TOP TEAMu som sa mal možnosť zúčastniť
po prvýkrát a hodnotím to veľmi kladne. Je vidieť, že SPF si zakladá na rodine. Bolo skvelé spoznať kolegov inak, ako v pracovnom nasadení, a samozrejme aj ich rodiny. Pobytu sa zúčastnila aj moja priateľka Deniska, pre ktorú bolo absolvovanie pobytu v takej veľkej skupine niečo nové, najmä keď väčšina boli pre ňu neznámi ľudia. Každopádne, veľmi sa jej páčilo a s radosťou by si to opäť zopakovala. Okrem tejto firemnej akcie sa zúčastnila aj Family day. Imponuje jej, že SPF ponúka možnosť zobrať na firemné podujatia aj svoje rodiny a nemyslí len na svojich spolupracovníkov. Je to pre nich totiž istý druh odmeny za to, koľko času venujú tejto práci,“
hodnotí týždeň strávený pri mori Maroš.

Posledné septembrové lúče na „ostrove korytnačiek“ si s nami takisto vychutnávala každoročná členka TOP TEAMu Silvia Hanuliaková, oblastná riaditeľka SPF, ktorá hodnotí tento pobyt ako jeden z najlepších, ktorý s SPF zažila: „Luxusný hotel, perfektná strava, výborné more, skvelý kolektív a prostredie nádhernej krajiny, tento pobyt bol skrátka maximálne úžasný.“ Silvie sme sa opýtali, ako vníma takýto pobyt jej manžel, ktorý sa pravidelne zúčastňuje zahraničných letných ciest spolu s ňou: „Miroslav sa pozná s väčšinou členov TOP TEAMu aj z predchádzajúcich ciest, preto sa veľmi tešil, že sa mohol opäť zabaviť a stráviť čas na novom mieste so skvelými ľuďmi. Najdôležitejšie bolo, že sme mohli byť spolu. Je to pre neho a aj pre mňa obrovská výhoda a podpora v rodine, nakoľko v predošlej firme som mohla ísť len sama, “ oceňuje benefit členstva v TOP TEAMe Silvia.

Chytať „bronz“ na dokonalej piesočnatej pláži, vyšantiť sa na toboganoch, vidieť známe historické miesta, zahrať si bingo, zatancovať si s priateľmi, vypočuť si živú tradičnú hudbu, dopriať si delikátne jedlo či ochutnať rôzne letné drinky... aj takéto zážitky si odniesli účastníci pobytu na Cypre. „Bol to skvelý zážitok na celý život. Tento pobyt v zahraničí hodnotím veľmi pozitívne. Môj priateľ bol taktiež spokojný a užil si to rovnako ako ja. Aj vďaka týmto dňom v nádhernom prostredí a s výbornou spoločnosťou ľudí som si uvedomila, aké množstvo skvelých príležitostí práca v SPF prináša a odmeňuje ich za kvalitne vykonanú prácu,“ opisuje Zuzana Mičianová, samostatná konzultantka SPF, ktorej sa podarilo stať členkou TOP TEAMu len krátko po jej príchode do SPF, ako financiami nepobozkanému nováčikovi.

Príležitosť stať sa členom TOP TEAMu má každý spolupracovník SPF a patriť medzi TOP obchodníkov sa naozaj vypláca. Vzdelávanie a účasť na odborných konferenciách, cestovateľské zážitky, nové športové skúsenosti, ale najmä nezabudnuteľné okamihy sú len malou hŕstkou z toho, čo členstvom môže každý spolupracovník získať. Svedčí o tom tiež vyjadrenie Katky, ktorá odkazuje kolegom: „Byť súčasťou TOP TEAMu je skvelý pocit výnimočnosti a môžem povedať, že žijem svoj sen. Som jeho súčasťou od roku 2019 a v podstate som chcela byť jeho súčasťou už od začiatku, ako som do SPF vstúpila. Každému jednému kolegovi odporúčam, aby zabojoval o členstvo medzi tými najlepšími a užil si výnimočné chvíle v kruhu rodiny SPF spolu s nami. Kto nezažil, neuverí emóciám a zážitkom, ktoré máme,“ odporúča nerozhodným kolegom Katarína.

Na záver môžeme konštatovať, že to bola opäť perfektná cesta plná zážitkov. Každý si prišiel na svoje, či už tí skôr narodení alebo ich ratolesti. Bolo fantastické sledovať, ako sa kolegovia stávajú skvelými priateľmi, berú svoju prácu ako koníček a následne si vychutnávajú spoločné chvíle v našej veľkej rodine. Toto je skrátka SOPHISTIC Pro finance.

Posúďte sami a pozrite si ako nám spolu bolo TU

#totojeSPF #budSPF #spoludokazemeviac