Zo života spoločnosti

SPF nasával "vodácku" atmosféru na Mare

Dňa 27. augusta 2021 sa opäť teambuildingovalo a zažívalo dobrodružstvo. Tentokrát sa naši najšikovnejší spolupracovníci vybrali zdolávať vlny a vietor v plachtách na Liptovskej Mare. O športový program a nevšedné zážitky sa tradične postaral Športový klub YACHT CLUB LIMAR pod záštitou nášho obchodného partnera Groupama poisťovňa a.s.

Posledný augustový piatok naši spolupracovníci opäť nasávali „vodácke“ zážitky a to doslova. :) Začiatok dňa sprevádzal dážď, ale ani ten našich účastníkov neodradil od toho, aby si odniesli spolu s nami ďalší skvelý zážitok a užili si plavbu na plachetniciach. Hneď v úvode „plachtenia“ však Oskar nesklamal a zasvietil na cestu, čím dodal plavbe dobrodruhov hneď krajší pohľad na nádherné liptovské prostredie. Okrem skvelej zábavy, prírodných krás a nových skúseností sme boli svedkami aj toho, ako naše posádky dokázali „ťahať za jeden povraz“ čím sa medzi nimi potvrdil ich tímový duch a kolegialita dosiahnuť spoločný cieľ. Tak ako aj v minulosti, tak aj teraz sme si potvrdili, že táto forma aktivity je výbornou metódou utužovania pracovného kolektívu a už teraz sa tešíme na ďalšie nové dobrodružstvá na vode o čom svedčí aj nadšenie jednej z účastníčok, Lucky Šotkovskej, samostatnej konzultantky SPF: „Bol to skvelý zážitok a som veľmi rada, že som dostala príležitosť byť tu s kolegami a zažiť tak so Sophisticom opäť niečo nové,“ hovorí Lucka.

Veľká vďaka patrí nášmu obchodnému partnerovi, Groupama poisťovňa a.s. a jej zástupcov – Patrika Bognára a Zdenky Ružičkovej, ktorí pre nás opätovne zorganizovali vydarenú akciu s novými nezabudnuteľnými zážitkami.