Zo života spoločnosti

Zdolanie „Cesty na vrchol“ na Výročnom kongrese SPF

„Cesta na vrchol“ myšlienka, ktorou sa dňa 24.7.2020 v našich krásny Vysokých Tatrách, konkrétne v Grand hoteli Bellevue, niesol celý deň veľkolepého podujatia SOPHISTIC Pro finance - Výročného kongresu SPF.

Siedmi ročník Výročného kongresu SPF priniesol množstvo nezabudnuteľných okamihov, zážitkov a bodov programu. Nakoľko aj samotná téma a prostredie napovedá, neodeliteľnou súčasťou dňa boli prednášky so zaujímavým hosťom. Pozvanie totiž prijal uznávaný kouč a lektor Zoltán Demján, ktorý aj napriek určitým obmedzeniam a problémom dosiahol životný úspech - ako prvý Slovák stál na vrchole najvyššej hory planéty - Mount Everestu. Skrz svojich skúseností, účastníkov motivoval k prekonaniu prekážok na ich ceste až k zdolaniu vrcholu = dosiahnutiu ich pracovných, ale takisto aj osobných cieľov.

Tradične, významným bodom programu bolo oceňovanie tých najšikovnejších spolupracovníkov uplynulého roka i predchádzajúcich mesiacov; predstavenie obchodníckej elity spoločnosti, tzv. TOP TEAMu pre tento rok, ktorej prináleží množstvo benefitov členstva, ako napr. zahraničná cesta so životným partnerom, či účasť na rôznych vzdelávacích, či oddychových podujatiach.

Za kvalitne odvedenú sprostredkovateľskú prácu, splnenie náležitostí v zmysle Bonusovej smernice a takisto vďaka svojej manažérskej práci, vedenia svojho tímu spolupracovníkov so spoločným cieľom, sme medzi členov Riaditeľskej rady privítali novú posilu, oblastného riaditeľa, Miroslava Juríka, ktorému ako členovi Riaditeľskej rady prináležia zaujímavé a bezkonkurenčné výhody, možnosť podieľať sa na rozhodovaní dôležitých a kľúčových otázkach smerovania spoločnosti, no predovšetkým má nárok na podiel zo zisku SOPHISTIC Pro finance, či tzv. Sociálny program, ktorými sa SPF odlišuje od iných konkurenčných spoločností na trhu.

Z pravidiel nastavenia filozofie spoločnosti SOPHISTIC Pro finance spočívajúcej na férovosti, transparentnosti, dôvere, kvalite či stabilite, bolo jedným z najdôležitejších momentov celého slávnostného vyhodnotenia prerozdelenie zisku spoločnosti medzi jej spolupracovníkov. Vedenie SPF sa totiž pri vzniku spoločnosti rozhodlo podeliť o zisk s tými, ktorí sa oň pričinili. Po zdanení bola medzi ľudí prerozdelená historicky najvyššia suma vo výške 146 517,90 EUR. Vďaka patrí všetkým tým, ktorí sa v uplynulom roku podieľali na raste a rozvoji SPF.

 

Vyvrcholením večera bolo absolvovanie výnimočnej udalosti – pomyselný vrchol v zmysle kariérneho plánu – povýšenie do pozície Krajský riaditeľ SPF. Ako prvému sa sa to podarilo Radoslavi Valkovi, ktorý nám o jeho ceste na vrchol prezdradil viac v rozhovore, ktorý si môžete prečítať TU.

 

V SPF sa prikladá dôraz na vzdelaní, ktoré je v dnešnej dobe naozaj veľmi dôležité. Práve preto si mali účastníci možnosť zakúpiť rôzne odborné, náučné či motivačné tituly kníh pre osobnostný a kariérny rast za zvýhodnené ceny.

Poďakovanie patrí kníhkupectvu Christiania, ktorá stánok s knihami zabezpečila.

Samozrejme nechýbal ani priestor na oddych, relax vo wellness centre Grand hotela Bellevue či množstvo umeleckých zážitkov, o ktoré sa postaral multitalentovaný hudobník Dávid Bílek a aktobaticko-tanečné zoskupenie Vertigo. Ku príjemnej hudobnej a tanečnej zábave príjemného teplého večera prispeli aj osviežujúce miešané nápoje, ktoré potešili chuťové poháriky účastníkov.

Život si treba užívať plnými dúškami, nie je totiž len o práci, však? Práve preto vedeniu spoločnosti SOPHISTIC Pro finance záleží na tom, aby jej spolupracovníci mohli na chvíľu zastaviť a dopriali si dostatok oddychu, či času strávenom s rodinou a priateľmi. Výročný kongres SPF je udalosťou, kde jej účastníci môžu načerpať nové poznatky a vedomosti v príjemnom prostredí, ktorým Vysoké Tatry nepochybne sú a tak si užiť oddych, relax, takisto aj zábavu v kruhu kolegov, priateľov a našej veľkej rodiny SPF. Už teraz sa tešíme na nasledujúci Výročný kongres, ktorý veríme, že dopadne opäť na výbornú tak ako tomu bolo aj tento rok.

Pozrite si najkrajšie momenty z nášho Výročného kongresu v tomto krátkom videozostrihu