Zo života spoločnosti

SOPHISTIC Pro finance opäť spolu. Ako vyzeral rodinný deň očami nášho kolegu

Rozprávkové postavy, drak v životnej veľkosti, pútavé divadlo, maľovananie na detské tváre, rozprávkový les a množstvo súťaží pre deti aj dospelých. Presne takto vyzeral deň, ktorí sme mohli po roku opäť stráviť ako jedna veľká rodina – rodina spolupracovníkov zo SOPHISTIC Pro finance, a.s. Prečítajte si, ako to vnímal náš spolupracovník Norbert Hodža, samostatný konzultant SPF.

Rodina je na prvom mieste

Každoročne spoločnosť SOPHISTIC Pro finance organizuje tzv. Family day a bolo tomu aj tento rok. Podujatie, ktorým sa vyjadruje poďakovanie rodinám našich kolegov za to, že práca sa nám stáva životným štýlom a koníčkom, čo je často náročné.

Pozvánka prišla každému. „Nováčikom“ aj „staráčikom.“  Každému bez  akýchkoľvek podmienok. Neboli stanovené limity na počet rodinných príslušníkov, ani na výkony vo firme. Pozvanie bolo pre všetkých členov tejto veľkej rodiny.

Nebol priestor na trému, pretože tu neboli tituly, tu neboli pozície, tu neboli elity, tu bola iba rodina SPF ... Už dávno som nezažil také príjemné zoznamovania. Naposledy na Family day 2019. Darčeky na privítanie, každý obdržal plán areálu, časový rozpis a organizačné pokyny. Všetko špičkovo zorganizované, už klasická top kvalita v podaní SPF.

Rozprávkový program pre tých najbližších

Už pri príchode do krásneho areálu v Podskalí sa nám okamžite rozsvietili úsmevy na tvárach. Vítali nás rôzne rozprávkové postavičky, víly, princezné. Deti ešte ani nevystúpili z auta a už boli súčasťou Rozprávkového sveta. Ja ako staršie dieťa oceňujem bublifukový stroj, ktorý nás zasypal jagavou náladou. Stačilo chvíľu pozorovať vstup. Každý vchádzal očarený a najmä deti prichádzali  s tým nádherným: „Jéééééj, pozri oci, Šmolkovia!“ alebo  „Aha mami, ozajstná princezná!“

Chuťové poháriky si prišli na svoje

Prišli ste si zapapkať? Pokojne, berte si čo vám hrdlo ráči! ...Stoly sa prehýbali už od počiatku. Nie, nemáme limity na počet zákuskov, berte si ako doma, cíťte sa ako doma... Máte chuť na slané? Nech sa páči, všetkého je dosť, ponúknite sa ako doma. Veď tu je rodina SPF. Niečo sa minulo? V pohode, tak ako na dobrej rodinnej oslave, hneď sa stoly doplnia... Samozrejme, že nechýbala cukrová vata, popcorn a bola aj torta, no mňam!

Toľko dobrôt, že človek nevie čo by skôr skúsil a najradšej by ostal len v blízkosti bufetov. Kľudne, v rodine vás nik nebude nútiť do aktivít. Každý je v rodine akceptovaný taký aký je. Ako však zostať iba pri stoloch, keď sú všade vôkol desiatky atrakcií?

Aktivity pre malých princov a princezné, ale aj kráľov a kráľovné

Chcete si zašportovať? Tak vám SPF zorganizuje rôzne športové disciplíny, či zabezpečí rozhodcu a pripravý volejbalový turnaj, kde si môžete popasovať sily medzi jednotlivými riaditeľstvami vo volejbale.

A čo ostatné aktivity? Netreba nič  detailne opisovať. Zabavili sa všetky deti, zabavili sa všetci dospelí. Bol tu priestor pre extrovertov, ale aj introvertov, pre tých s novším rodným listom, ale aj pre nás 50 ročných mladíkov. Dalo sa zatancovať, oddýchnuť v tvorivých dielňach, zasmiať, zaspievať i zatancovať, popočúvať skvelú hudbu, vidieť divadielko pre deti, skvelých filmárov v akcii, takmer živého T-rexa a veľa iných kvalitných aktivít a atrakcií. Alebo sa len poprechádzať v prekrásnej prírodnej scenérii. Bol to jednoducho perfektný a nezabudnuteľný deň s rodinami v našej veľkej rodine SPF.

Zo srdca ďakujem všetkým organizátorom, lebo ste mojim blízkym a mne pripravili krásny deň. Ďakujem...

PS:  už aby tu bol rok 2021 a  Family day od SOPHISTIC-u !“

 

Veľmi pekne ďakujeme pánovi Hodžovi, vážime si jeho spätnú väzbu a milé slová. Sme nesmierne radi, že si on spolu s jeho blízkymi, ako aj ostatní spolupracovníci, ich najbližší príbuzní a priatelia užili rozprávkový deň spolu s nami v našej veľkej rodine SPF. Opäť sme sa spoločne perfektne zabavili a obohatili sa krásnymi nezabudnuteľnými zážitkami naplnenými pozitívnou energiou a užastnými emóciami. A veru, už aby tu bol ďalší skvelý Family day, na ktorí sa už teraz veľmi tešíme.

Pozrite si krátky videoklip a pripomeňme si parádne spoločné chvíle