Zo života spoločnosti

Zahraničná letná cesta členov TOP TEAMu a ich najbližších

Jednou z hlavných priorít spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s. je zabezpečenie spokojnosti svojich spolupracovníkov, pretože sú tými, ktorí stoja za úspechom celej spoločnosti. Ale kto stojí za úspechom spolupracovníkov? Predsa ich životní partneri, ktorí ich pri výkone svojho povolania podporujú. A to je jedným z dôvodov, prečo vedenie SPF každoročne odmeňuje tých najšikovnejších sprostredkovateľov, tzv. TOP TEAMakov a ich partnerov zahraničnou cestou, kde sa spoločne utužujú biznisové ale aj osobné vzťahy kolegov a ich rodinných príslušníkov.

Začiatkom tohto roku boli predstavení 14 spolupracovníci, ktorí sa stali členmi TOP TEAMu pre rok 2019 a ktorí získali množstvo výhod, tzn. nie len účasť na rôznych športových či kultúrnych podujatiach, ale najmä voucher od vedenia spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s.  na zahraničnú letnú cestu aj so svojím životným partnerom. Každoročne sa táto skupina vyberie do zaujímavej destinácie, pre ktorú je pripravený bohatý program. Tento rok tomu nebolo inak a spoločne sa letelo do krajiny polmesiaca, obľúbenej tureckej Antalye.

Účastníci letnej cesty mohli okrem pracovných školení spoznať nie len krásne pláže, ktoré sú označované za jedny z najdlhších na svete, špeciality miestnej kuchyne, legendárnu tureckú kávu a čaj, bohatú kultúru, tradičný bazár, ale taktiež mohli relaxovať na pláži či pri bazéne alebo si zahrali golf v neďalekom golfovom rezorte.

Letnej cesty v Turecku sa zúčastnila aj Henrieta Horčičáková, špecialistka SOPHISTIC Pro finance a.s., ktorá sa stala tento rok novou členkou TOP TEAMu a absolvovala tak firemnú zahraničnú cestu v takejto veľkej skupine po prvýkrát. Ako Henrieta hodnotí pobyt v Turecku? „Veľmi pozitívne. Výhodou tejto cesty bolo, že som mohla bližšie spoznať kolegov nie len po profesionálnej stránke. Takisto som mala možnosť spoznať zástupcov našich vybraných obchodných partnerov, ktorí perfektne zapadli do našej partie. Zistila som, že sme silný a skvelý kolektív. Som rada, že tento príjemný relax so mnou absolvoval aj manžel, ktorý letné pobyty nemá v obľube, preto radšej chodíme na zimné dovolenky, no napriek tomu sa mu tieto dni vo veľkej skupine páčili a bol spokojný. Takisto aj náš syn Jakubko, ktorý bol v siedmom nebi, pretože sa mohol šantiť vo vode s ďalšími ratolesťami kolegov, ktoré sa cesty do Turecka zúčastnili,“ hodnotí Henrieta slnečné dni prežité v kruhu kolegov a jej najbližších.

Pracovnú cestu si plnými dúškami užíval aj ďalší nový člen TOP TEAMu, Daniel Okuliar, konzultant spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s. o čom svedčí jeho odpoveď na rovnakú otázku: „za mňa veľký palec hore. Je super, že aj takýmto spôsobom firma dokáže odmeniť svojich spolupracovníkov a aj ich najdrahších. Už minulý rok som mal možnosť zúčastniť sa podobnej cesty do Thajska aj so svojou manželkou Miškou v rámci súťaže, ktorá prebiehala v našej spoločnosti. Už vtedy, ako aj dnes to bol pre nás príjemný pocit tráviť čas s kolegami, ich partnermi a deťmi, ktorí sa aj vďaka iným firemným podujatiam medzi sebou poznajú a vedia si takýto pobyt spolu užiť, predsa len, vo väčšej skupine ľudí býva aj väčšia zábava.

Naši TOP TEAMáci sa okrem relaxu a zábavy mohli tešiť aj na biznisové rozhovory v uvoľnenej atmosfére, ktoré samotní účastníci berú ako jednu z výhod takéhoto pobytu: „počas týchto dní máme na seba „24 hod. denne“ čas, môžeme spolu komunikovať a načerpať informácie od ľudí, ktorí sú možno lepší, úspešnejší a darí sa im viac ako nám. Pokiaľ sa darí niekomu viac a niekomu menej, musí skrátka robiť niečo inak, takže je tu priestor baviť sa o tom a zdokonaľovať sa,“ vysvetľuje Daniel Okuliar.

Veľmi sa tešíme, že počet členov TOP TEAMu sa každoročne zvyšuje a tak sa takejto cesty zúčastní vždy viac a viac ľudí v skvelej zostave, ktorí v ležérnej atmosfére utužujú nie len pracovné, ale najmä osobné vzťahy medzi kolegami a ich rodinami navzájom.

Pozrite si krátky video zostrih z tejto cesty za slnkom na YouTube kanáli SPF