Zo života spoločnosti

Robiť komplexné finančné sprostredkovanie sa naozaj oplatí

Spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. je spoločnosťou, ktorá je na finančnom trhu takmer 6 rokov a svojim spôsobom patrí medzi tie menšie a mladšie spoločnosti čo sa finančného sprostredkovania týka, ale o to flexibilnejšie, kvalitnejšie či rodinne založenejšie. Počas svojho pôsobenia si v spoločnosti dávajú záležať práve na tom, aby sprostredkovatelia klientom ponúkali komplexné finančné sprostredkovanie, mali voči nim zodpovedný a precízny prístup, čo vyplýva práve z nastavenia filozofie spoločnosti, ktorou sa riadia v rodinne založenom pracovnom prostredí.

Podľa slov a ocenení partnerov finančných inštitúcií „v SOPHISTIC Pro finance a.s. odvádzajú naozaj kvalitnú prácu,“ čoho dôkazom je aj ocenenie od spoločnosti AXA, kde sa spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. umiestnila na 1. mieste za obchodné výsledky v roku 2018, konkrétne za Starobné dôchodkové sporenie, známe aj ako 2. pilier, ktorého cieľom je umožnenie financovania dôchodku nielen cez štátnu Sociálnu poisťovňu, ale prostredníctvom súkromného sporenia finančných prostriedkov zo sociálnych odvodov.

Sme veľmi radi, že aj menšia spoločnosť ako je tá naša sa dokázala dostať na 1. miesto rebríčka tak veľkej a významnej spoločnosti akou je AXA, o čom svedčí práve náš zodpovedný prístup ku klientom,“ hovorí Mgr. Ján Porázik, obchodný riaditeľ SOPHISTIC Pro finance a.s.