Zo života spoločnosti

Historicky najvyšší zisk SPF rozdelený medzi ľudí

V prvý májový piatok sa vo Vysokých Tatrách konalo naozaj výnimočné podujatie. Dňa 3. mája 2019 sa v majestátnom Grandhoteli Praha**** postavenom v nádhernom secesnom štýle uskutočnil Výročný kongres spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s. Krásna tatranská príroda na úpätí Lomnického štítu, stretnutie so zaujímavými hosťami, relax, oddych a zábava, zhodnotenie úspechov roku 2018, oceňovanie tých najšikovnejších spolupracovníkov uplynulých mesiacov, no najmä prerozdelenie zisku spoločnosti boli neoddeliteľnou súčasťou tohto príjemného dňa.

Ako býva zvykom, tak aj tento rok mali účastníci, v poradí už šiesteho Výročného kongresu, možnosť zažiť množstvo nezabudnuteľných zážitkov a stretnutí plných zaujímavých informácií, ktoré pomôžu k dosiahnutiu ich pracovných a osobných cieľov. V rámci programu kongresu nám na svojej prednáške Motivácia v dobe blahobytu objasnil tréner a kouč PhDr. Marián Jelínek, PhD. rozpor medzi naším vonkajším životným blahobytom a vnútorným svetom, respektíve pocitom spokojnosti s vlastným životom. Parametre blahobytu dnešnej doby totiž rastú, pocit šťastia však všeobecne klesá. K čomu máme motivovať mladých ľudí? Ako znížiť negatívny dopad blahobytu? Odpovede na tieto, ale aj ďalšie otázky nám zodpovedal pán Jelínek, ktorý niekoľko rokov pôsobil aj ako tréner a mentálny kouč známeho hokejistu Jaromíra Jágra či tenistky Karolíny Plíškovej.

V priebehu celého dňa sa o chuťové poháriky postaral farmársky dodávateľský reťazec FARMFOODS – Výnimočné potraviny, kde si účastníci kongresu mohli pochutnať na kvalitných, tradičných, ale aj netradičných produktoch z našich slovenských surovín. Alfou a omegou spoločnosti FARMDOODS je pre nich ich unikátny koncept – byť výnimočný a zdravý. Prinášajú totiž potraviny zo slovenských fariem  bez pridaných látok, aditív, BEZ „E“ či bez geneticky modifikovaných organizmov. 

V rámci programu kongresu bol vyčlenený priestor aj na oddych, relax a načerpanie nových síl vo wellnes centre – Grand Mountain Spa, kde si účastníci vyskúšali tradičné miestne kúpeľníctvo spolu s liečivými účinkami tatranskej prírody, konceptu založenom na zdravotných benefitoch typických ihličnanov či liečivých horských byliniek.  

Podvečer tohto výnimočného dňa patril Slávnostnému vyhodnoteniu, ktoré otvorili vznešené hudobníčky zo skupiny MUSE TRIO skladbou Shallow. Počas tejto časti programu boli v niekoľkých kategóriách za uplynulé mesiace, ako aj za rok 2018  povýšení a vyhodnotení tí najšikovnejší spolupracovníci SOPHISTIC Pro finance a.s. Ako každý rok, tak aj tento bol odovzdaný voucher na zahraničnú cestu - tentokrát do Turecka, ktorý získava každý člen obchodníckej elity – Top Teamu SPF spolu so svojim životným partnerom. Priebeh Slávnostného vyhodnotenia obohatilo aj vystúpenie tanečnej skupiny Viva la Vida Dance Company. Priestor zároveň dostali aj obchodní partneri, ktorí spoluprácu so SOPHISTIC Pro finance a.s. zhodnotili veľmi pozitívne o čom svedčia mnohé ocenenia od obchodných partnerov. Z ich slov, ktoré na Výročnom kongrese odzneli vyplýva, že robiť kvalitné finančné sprostredkovanie sa naozaj oplatí.

Vyvrcholením Slávnostného vyhodnotenia bol moment prerozdelenia „zisku“ spoločnosti medzi svojich spolupracovníkov. Na tohtoročnom výročnom kongrese bola po zdanení medzi ľudí prerozdelená suma vo výške 132 856,12 Eur, čo je oproti minulému roku takmer 50% nárast. Poďakovanie patrí predovšetkým spolupracovníkom, vďaka ktorým SPF rastie a rozvíja sa. Práve preto sa vedenie spoločnosti rozhodlo so ziskom podeliť s tými, ktorí sa oň pričinili. Je to zároveň dôkazom filozofie celej spoločnosti spočívajúcej na férovosti, transparentnosti, dôvere, stabilite či kvalite, čím sa SOPHISTIC Pro finance a.s. odlišuje od iných spoločností pôsobiacich na slovenskom trhu.

Večer však slávnostným vyhodnotením neskončil. Nasledovala ochutnávka slovenského likéru z oravských čučoriedok – Hafirovica a likéru z lesných brusníc – Na Orave dobre, ktoré tak prispeli ku príjemnej hudobnej a tanečnej zábave večerného programu až do neskorých nočných hodín.

Výročný kongres SPF je jednou z najväčších udalostí spoločnosti a v jej vedení si dávajú záležať na tom, aby sa spolupracovníci, ale aj obchodní partneri stretli v príjemnom a veľkolepom prostredí, načerpali nové a inšpiratívne poznatky, oddýchli si a zároveň zhodnotili úspechy svojej spolupráce. Na základe spätnej väzby si dovolíme tvrdiť, že účastníci si tento deň užili naplno, získali motivujúce informácie od skvelého speakera PhDr. Mariána Jelínka, PhD, ochutnali chutné, kvalitné slovenské výrobky a už teraz sa tešia čo si pre nich pripravíme na nasledujúci Výročný kongres, ktorý nás čaká o rok.

Pozrite si krátky videozostrih z tohto podujatia na YouTube kanáli SPF