Zo života spoločnosti

Family day - opäť vo veľkom štýle

V sobotu 1. septembra 2018 sa v  krásnom rodinnom prostredí Chaty Žiar konal druhý ročník skvelého podujatia s názvom Family day. Táto výnimočná tradícia sa uskutočnila aj vďaka podpore jedného z  obchodných partnerov, spoločnosti Groupama, ktorá spolu s nami prežila tento nezabudnuteľný deň plný zábavy, oddychu a mnoho nezabudnuteľných okamihov.

Rodina ako najdôležitejší aspekt celej filozofie spoločnosti

Naša spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. kladie dôraz na mnoho hodnôt, ako je transparentnosť, úprimnosť, spravodlivosť, spoľahlivosť, dôvera či priateľské vzťahy, ktoré sú dôležitou súčasťou každej šťastnej rodiny. A práve rodina, je jedným z najdôležitejších atribútov celej filozofie spoločnosti. Rodina je miesto, kam sa všetci radi vraciame, no najmä je to miesto, kde zabúdame na problémy a tešíme sa z prítomnosti blízkych, s čím súvisí aj myšlienka vzniku celofiremného rodinného podujatia. „Počas tohto podujatia sa majú spolupracovníci možnosť bližšie spoznať.  Bolo pre mňa veľmi príjemné tráviť čas s mojou rodinkou a zároveň s mojimi kolegami – priateľmi a ich rodinami, popri tom spoznávať nových ľudí, nových kolegov a ich najbližších. Bol to úžasný deň strávený s úžasnými ľuďmi – všetci boli usmiatí v perfektnej nálade, v krásnom prostredí a hlavne v mimopracovnej atmosfére,“ pozitívne hodnotí tento deň Janka Padyšáková, asistentka oblastného riaditeľa  Michala Mitrengu.

Atraktívny program pre malých aj veľkých

Pre deti ako aj dospelých bolo pripravených mnoho zaujímavých športových,  zábavných či adrenalínových atrakcií, napr. lanová a prekážková dráha pre starších, ale taktiež skákací hrad, maľovanie na tvár, či divadielko pre najmenších a mnoho ďalších aktivít, počas ktorých sa dospelí spolu so svojimi ratolesťami mohli zabávať na plnení disciplín. Návštevníkom sa predstavila aj K9 – exhibícia výcviku psov. Popri absolvovaní vyčerpávajúceho programu účastníci načerpali novú energiu vďaka pestrému občerstveniu a mohli tak uspokojiť svoje mlsné jazýčky. Pre tých najväčších maškrtníkov bola podávaná originálna rolovaná zmrzlina Fresh & Roll, ktorej základom je pravé talianske gelato, kde si účastnícii mohli zvoliť zmrzlinu podľa vlastnej chuti a fantázie z ponúkaných ingrediencií.

Ako zhodnotil tento deň Ing. Róbert Mrňák, konzultant spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s.? „Táto akcia bola super, organizátori urobili veľmi dobrú prácu, ktorí zabezpečili pekné teambuildingové aktivity, ktorých sa mohli zúčastniť tak deti, ako aj dospelí. Myslím si, že moje dcérky si to užili a ja s nimi tiež :) Pamätám si, ako milovali blato, keď boli malé,  takže keď videli, že majú možnosť opäť sa beztrestne "vybahniť" počas prekážkového behu, tak neváhali ani sekundu. Chvíľku im však trvalo, kým na to presvedčili mňa... :)  No nakoniec som si to s nimi užil. Okrem toho sa mi páčilo aj divadielko, taktiež ruličková zmrzlina, ktorú som takýmto spôsobom videl podávať po prvý krát. Veľmi si vážim aj snahu tých, ktorí pripravovali catering - pretože napriek množstvu účastníkov, bolo stále z čoho vyberať a oceňujem aj snahu výjsť v ústrety milovníkom našich živých zvieracích priateľov, ktorým ako hlavný chod pripravili vynikajúci bezmäsitý guláš.“

Príjemne strávený deň v kruhu rodiny, priateľov a kolegov

Už niekoľkýkrát som sa zúčastnil takéhoto rodinného podujatia a musím uznať, že tieto akcie sú úplne úžasné. V našej firme SOPHISTIC Pro finance a.s. máme veľmi veľa rodinných akcií. Je to super, keď vidím moju rodinu ako sa po nejakom čase stretne s inými rodinami. Tá radosť ľudí, že sa vidia a môžu sa osobne stretnúť, porozprávať a zabaviť. Páči sa mi, ako si počas Family day detičky užívali tento deň. Ten pocit, keď vidíte detskú radosť je skrátka neopísateľný. Tento rok som si všimol jednu parádnu vec, a to, ako si deti užívali čas strávený s dospelákmi, pri rôznych aktivitách. Všetci sme si tento deň užili a môžem povedať, že sme ako jedná veľká rodina s názvom SOPHISTIC Pro finance,“ prezradil nám Peter Drvár, špecialista SPF.

So svojím názorom sa s nami podelila aj Daniela Sládková, konzultantka spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s., ktorej sa na týchto akciách najviac páči: „Rodinná atmosféra, súdržnosť a jednoduchosť. Pre mňa osobne majú tieto akcie veľký zmysel. Oceňujem rodinnú atmosféru, možnosť stretnúť sa aj s rodinnými príslušníkmi našich kolegov.  S úsmevom som sledovala Janka Porazíka, obchodného riaditeľa spoločnosti, ako niekoľko hodín nosil najmladšieho syna v nosiči. Nikto sa na nič nehrá, je to celé priateľské a úprimné. Vyzdvihujem miesto tejto akcie, v nádhernom prostredí, výbornú stravu, jej pestrosť, zabezpečenie pitného režimu a samozrejme výzdobu.“

 Zábava pokračovala aj vo večerných hodinách, o čom svedčia slová Róberta Mrňáka: Minulý rok som sa s deťmi akcie nemohol zúčastniť, a preto som si to tento rok užil. Veľmi rád sa zúčastním aj na budúci rok, pretože okrem súťaží s deťmi som si podvečer zahral aj volejbal s kamarátmi, večer sme si pri príjemnom táboráku v doprovode gitary spoločne zaspievali a snáď i zaspomínali na časy detských, či tí postarší aj pionierskych táborov.  Milujem, keď sa niekde spoločne stretnú skvelí ľudia, ktorých spája otvorenosť, podobné ideje a záujmy. Keď zdieľaním spoločných aktivít, zábavy, spevu či neskorých večerných rozhovorov sa navzájom obohatia a navzájom vytvoria krásnu atmosféru, ktorá síce bude na budúci rok iná, no so skvelými ľuďmi, ktorým na sebe navzájom záleží nepochybne opäť jedinečná. :)“

Veľmi nás teší záujem našich spolupracovníkov, ich rodinných príslušníkov a priateľov, ktorí radi prichádzajú na naše rodinné podujatia,  a tak spoločne zdieľajú tieto výnimočné chvíle plné pozitívnej energie, výbornej nálady či jedinečných zážitkov, ktoré sa nepochybne všetkým vryjú do pamäti. Už teraz sa tešíme na budúci ročník Family day.

Krátky video zostrih z tohto rodinného podujatia si môžete pozrieť tu na YouTube kanáli SPF