Zo života spoločnosti

TOP TEAM v Taliansku

Spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. (SPF) si zakladá na kvalitnej a dlhodobej starostlivosti o klienta.

Na podporu čo najvyššej kvality vznikol spoločne s firmou aj „klub najlepších“ – TOP TEAM. Zmyslom existencie TOP TEAMU je oceniť a motivovať spolupracovníkov za ich celoročnú prácu. A nielen ich, ale aj ich životných partnerov, lebo sú to práve oni kto svoj život musia často prispôsobiť vysokým nárokom kladeným na prácu finančného sprostredkovateľa v tejto dobe.

Jednou z odmien Top Teamu je práve dovolenka pre jeho členov.

V roku 2015 sa členmi Top Teamu stalo 13 spolupracovníkov spoločnosti SPF. Bolo nám cťou pre našich kolegov a ich partnerov pripraviť zaujímavý, poznávací a súčasne oddychový program v Taliansku.

Vybrali sme sa spoznávať život talianov, špeciality miestnej kuchyne, nazreli sme do vínnych pivníc, ochutnali sme olivy v ich pre nás všedných aj nevšedných formách. Vedeli ste napríklad, že taliani vyrábajú z olív aj čokoládu? Zažili sme rodinný a podnikateľský život na talianskej rodinnej farme, ktorá vyrába prosciutto (prošuto), syry a iné potravinárske výrobky. Mimochodom história mnohých malých talianskych rodinných firiem ktoré sme navštívili siaha až do 18.teho storočia.

Navštívili sme najväčšiu vojenskú pevnosť v Taliansku Civitella del Tronto, druhú najväčšiu v Európe. Zistili sme, že kým talianom sadla ich čižma na nohu, užili si s ňou mnoho krušných chvíľ, či už vďaka španielom, alebo francúzom.

Rovnako veľmi zaujímavým  bol výlet do pútnického mesta Loreto. Historické travertínové mestečko, kde sa okrem iného v kostole Svätej Márie z Loreta nachádza aj rodný dom Panny Márie, ktorí bol podľa legendy v 13. storočí prevezené z Nazaretu. Táto legenda nie je cirkvou potvrdená, ale má v sebe jadro pravdy,  steny Svätého domu (Casa Santa), ktoré sú postavené z materiálov pochádzajúcich z Nazareta, ktoré sa v Taliansku na stavby nepoužívajú. 

Za úžasné zážitky z dovolenky sme veľmi vďační Jarmile Molnárovej „Jarke“ z CK Mattia a nášmu Radkovi Vokurkovi, ktorý po všetkých stránkach pre členov Top Teamu a ich partnerov pripravili tento príjemný oddychovo-poznávací pobyt v malebnom mestečku San Benedetto Del Tronto. O čom svedčia aj mnohé vyjadrenia členov Top Teamu a ich partnerov.

Cením si, že som mala možnosť bližšie spoznať firmu a kolegov, s ktorými priateľ spolupracuje. Veľmi sa mi páčila uvoľnená atmosféra a program zájazdu. Gratulujem k výberu delegátky - jej ochota, znalosti a sympatická osobnosť významne prispeli k výbornému dojmu. A osobitne ďakujem za ústretovosť pokiaľ ide o moju bezlepkovú stravu :).

Danielka, priateľka Patrika Farulu, Manažér SPF a.s.

---

Čo sa Vám najviac páčilo na dovolenke v Taliansku?  Úžasná nálada a perfektné pripravenie akcie.   Ako vnímali dovolenku Vaše partnerky/Vaši partneri?  Že môže byť každý rok :- )   Miroslav  povedal, že sme úžasná partia, keby aj oni v práci boli takí zohraní.   PS:  Zabudla som, Jarka bola skvelá fakt úžasná, ďakujeme Bohu za takýchto ľudí.

Silvia a Miroslav Hanuliakovci , Manažérka SPF a.s.

--

Čo sa Vám najviac páčilo na dovolenke v Taliansku?  Na to že nebolo až také fajn počasie, tak to bolo perfektne zorganizované, tie jednotlivé spoznávačky boli super. A boli sme super partia.

Alojz Kozoň, OR SPF a.s.

--

Parádny výlet, super všetko bolo. Ani sme ti nestihli poďakovať za tú mravenčiu prácu okolo toho..  Ďakujem za krásny týždeň strávený so SOPHISTICOM a ľuďmi, ktorí ho tvoria.

Ján Majtán, Špecialista SPF a.s.

--

Komu a prečo by ste doporučili dovolenku s TOP Teamom?   Všetkým spolupracovníkom. Je to ideálny náborový nástroj, ako ísť za "štandardný výkon" 25.000 NPJ na dovolenku aj s partnerom. Veľa ľudí to v iných firmách robí, ale nedostanú za to nič. Na súťažnej dovolenke sú často iní lepší a počet výhercov je limitovaný.

Michal Mitrenga, OR SPF a.s.

--

Spolupracovníci SPF tvoria dnes silný harmonický kolektív. Doterajšie výsledky v roku 2016 nasvedčujú, že  oveľa viac našich spolupracovníkov splní podmienky členstva v TOP Teame a budeme ich môcť na budúci rok odmeniť pútavou dovolenkovou cestou.