Novinky

Daruj krv - daruj život

Približne 180 000 transfúznych jednotiek červených krviniek sa každoročne spotrebuje iba na Slovensku. Obete úrazov a nehôd, ľudia postupujúci operácie, ženy po pôrode, pacienti liečiaci sa na leukémiu, nádorové ochorenia, ochorenia krvných buniek, tí všetci potrebujú krv, vzácnu tekutinu prúdiacu v každom z nás.

V letnom období je každoročne najkritickejším obdobím, v ktorom darovaná krv zachraňuje ľudské životy a je jej akútny nedostatok.  Možno ste zaregistrovali výzvu, v ktorej Kysucká nemocnica s poliklinikou v Čadci prosí darcov o urgentnú pomoc pri darovaní krvi.

Práve preto sa vedenie spoločnosti SOHISTIC Pro finance a.s. rozhodlo upriamiť pozornosť na túto skutočnosť a pomôcť prostredníctvom prebiehajúceho projektu na celom Slovensku:

 "DARUJ KRV - DARUJ ŽIVOT"

Stačí vykonať tento šľachetný čin do 31.8.2019 kdekoľvek na Slovensku a SOPHISTIC Pro finance a.s. daruje vstupenku každému darcovi krvi na STREET FEST 2019 úplne ZADARMO! Navyše bude každý darca zaradený do zlosovania o zaujímavé vecné či zážitkové ceny!

Viac informácií o projekte a podmienkach nájdete tu.

Aj Vaše rozhodnutie darovať krv môže rozhodnúť o osude iného človeka, Vašom či Vášho blízkeho a zachrániť mu tak život.

 #darujkrvdarujzivot