Zo života spoločnosti

Darovali sme krv, darovali sme život

Počas tohto leta sa vedenie spoločnosti SOPHISTIC Pro finance a.s. rozhodlo podporiť silnú myšlienku, vďaka ktorej sa zachraňujú ľudské životy.

V letnom období je totiž každoročne najkritickejším obdobím, v ktorom darovaná krv zachraňuje ľudské životy a je jej akútny nedostatok. Obete úrazov a nehôd, ľudia postupujúci operácie, ženy po pôrode, pacienti liečiaci sa na leukémiu, nádorové ochorenia, ochorenia krvných buniek, tí všetci potrebujú krv, vzácnu tekutinu prúdiacu v každom z nás.

Preto sa aj naši kolegovia zo SOPHISTIC Pro finance a.s. vybrali dňa 16.8.2019 na Hematologicko - transfúziologické oddelenie v Kysuckej nemocnici s poliklinikou v Čadci, aby urobili ušľachtilý čin a darovali jednu z najvzácnejších tekutín - krv, aby pomohli a zároveň tak niekomu zachránili život, vďaka čomu sa zapojili do celoslovenského projektu:

DARUJ KRV - DARUJ ŽIVOT

Zapojiť sa môže každý z nás, stačí vykonať tento šľachetný čin kdekoľvek na Slovensku a SOPHISTIC Pro finance a.s. daruje vstupenku každému darcovi krvi na STREET FEST 2019 úplne ZADARMO! Navyše bude každý darca zaradený do zlosovania o zaujímavé vecné či zážitkové ceny!

Viac informácií o projekte a podmienkach nájdete tu

 #darujkrvdarujzivot a vidíme sa na Staškove :)