Zo života spoločnosti

Výročný kongres SOPHISTIC Pro finance a.s.

Tak ako každý posledný aprílový piatok minulých rokov, tak aj tento rok bol pre spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. jednou z najväčších udalostí roka. Dňa 27. apríla 2018 sa v kaštieli Château Gbeľany konal Výročný kongres, ktorý sa niesol v znamení osláv 5. výročia svojho založenia, oceňovania tých najšikovnejších spolupracovníkov, stretnutia so zaujímavými hosťami, ako aj oddychu, relaxu, či  zábavy.

Spoločnosť SOPHISTIC Pro finance a.s. na trhu pôsobí od roku 2013 a pri tejto príležitosti sa podujatie nieslo v duchu 5. výročia založenia spoločnosti. V rámci svojho pôsobenia poskytla finančnú pomoc tisíckam spokojných klientov, o čom svedčí kvalita práce sprostredkovateľov SPF.

V priebehu celého dňa mali účastníci kongresu možnosť ochutnať rôzne produkty  Emilových sadov - Slovenskej ovocnej farmy, ktorá v Dvoroch nad Žitavou už 50 rokov produkuje kvalitné lokálne ovocie bez chemických postrekov a patrí k najstarším, ale aj k najperspektívnejším ovocným sadom na Slovensku.

V rámci programu kongresu sa so svojimi životnými skúsenosťami podelil speaker a športový motivačný kouč Ing. Peter Bielik, ktorý vo svojom vstupe účastníkom predstavil ako funguje mentalita víťaza a akým spôsobom sa dá uplatniť v bežnom živote.

Vyvrcholením programu bolo Slávnostné vyhodnotenie, ktoré otvorila tanečná skupina Anta Agni so svojou svetelnou UV show, pulzujúcimi farbami, iskrami a vizuálnymi efektmi.  V priebehu gala večera nasledovalo zhodnotenie úspechov roku 2017, oceňovanie tých najlepších a najúspešnejších spolupracovníkov spoločnosti, predstavenie elity spoločnosti TOP TEAMU, ktorí sa tento rok vďaka SPF vyberú aj so svojimi životnými partnermi spoznávať krásy Egypta.

Najdôležitejším momentom celého vyhodnotenia bolo však prerozdelenie zisku spoločnosti medzi svojich spolupracovníkov ako výsledku filozofie celej spoločnosti, ktorá spočíva na stabilite, transparentnosti, férovosti či dôvere. Provízna politika SOPHISTIC Pro finance a.s. je súčasťou unikátneho obchodného modelu, ktorou sa značne odlišuje od štandardného prúdu finančného sprostredkovania na Slovensku.

Z pravidla, ktorý na výročnom kongrese traduje, tak aj tento rok dostali svoj priestor  obchodní partneri, ktorí spoluprácu s SPF zhodnotili veľmi pozitívne a zaradili SPF medzi najkvalitnejšie spoločnosti na trhu finančného sprostredkovania. Potvrdzujú to aj rôzne ocenenia od obchodných partnerov, ktoré si vedenie spoločnosti prevzalo z rúk vedúcich predstaviteľov týchto finančných inštitúcií.

Vedeniu spoločnosti záleží na tom, aby jej spolupracovníci mali vytvorené príjemné pracovné prostredie, mohli načerpať nové a zaujímavé poznatky no najmä, aby sa mohli na chvíľu zastaviť od povinností a užiť si oddych v krásnom prostredí akým Château Gbeľany jednoznačne disponuje a vďaka čomu Výročný kongres dopadol na výbornú.

Video z tohto podujatia si môžete pozrieť TU na YouTube kanáli SPF